У Харкові починає стрімко зростати злочинність

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 30 березня 2010, 11:22
За статистичними даними ГУМВС України в Харківській області 1 березня (за одну добу) було скоєно 125 злочинів, а 29 березня – 339. Порахувавши суму добових показників, у березні місяці, маємо такі дані: всього скоєних злочинів 5400, з них 3146 розкрито, але у злочинців є реальна можливість ці цифри збільшити, бо попереду майже два дні, так що начувайтеся, харків’яни і будьте дуже обережними, особливо вночі на погано освітлених вулицях.
У Харкові починає стрімко зростати злочинність

На жаль, статистика свідчить про зростання злочинності, а ГУМВС України в Харківській області не надає повністю всі дані про злочини і їх кількість, бо за 14, 21 та 28 березня немає зовсім ніяких даних.

Дуже цікавим є той факт, що 8 березня було скоєно 173 злочини (з них 82 розкрито, 77 осіб доставили до РВ), але 23 лютого було скоєно 245 злочинів (з них 112 розкрито, 75 осіб доставили до РВ).

За цей невеликий проміжок часу, серед розкритих злочинів 10 вбивств, 24 тяжких тілесних ушкоджень, велику частку займають крадіжки. Але скільки всього скоєно вбивств, каліцтв, зґвалтувань, крадіжок – цього ніде не оприлюднюють.

Велика частина злочинів була скоєна в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Як і в кожному місті, особливо небезпечними є ринки та кладовища Харкова і прилеглі до них території. Психологи радять втікати, скільки маєте сил, у разі якщо для Вас існує загроза нападу злочинців. Якщо це не вдається, або Ви одразу розумієте, що не зможете, то гукайте когось на допомогу. Все це ніби правильно, але в багатьох випадках, жертва, намагаючись безсило боронити себе і кричати додає азарту і ще більшої звірячості своєму нападнику.

Якщо спостерігати за кішкою, яка спіймала мишу, то дуже рідко хижачка одразу з’їдає свою жертву. Вона прикусивши їй шию, відпускає мишу, а потім нападає на неї ще раз. Тобто коти розважають себе в такий спосіб. Злочинець теж по своїй природі багато в чому подібний до тварини, і якщо людина опиняється на місці тієї беззахисної “миші”, то над нею може бути випробуваний будь-який прояв садизму, хоча частково звинувачувати в цьому саму жертву ні в якому разі не можна, бо в такому психологічному стані їй важко контролювати свої емоції.

Жіноча злочинність особлива тим, що вони, як правило, роблять злочини самотужки, не мають співучасників, не розказують нікому про свій задум і про скоєне. Після перебування в тюрмах, з них дуже мала частина може прийти до нормального життя, або хоча б податися в монастир, щоб не так відчувати свою щоденну озлобленість на життя. Чоловіків, в порівнянні з жінками, в монастирі після буцегарень, приходить у десять разів більше ніж жінок.

 Добові статистичні дані взяті зі звітності ГУМВС

comments powered by HyperComments