Зустріч Януковича і Мєдвєдєва в Харкові коштувала життя людині

Середа, 21 квітня 2010, 21:54
Як повідомляють інформаційні агенції, 21 квітня 2010 року близько 11.30 на виїзді з Києва сталася ДТП за участю кортежу Президента України Віктора Януковича. Водій автомобіля ВАЗ 2110, з яким зіштовхнувся мікроавтобус супроводу, загинув. Ще двоє осіб травмовано. Нагадуємо, вранці Віктор Янукович вирушив до Харкова, де має відбутися його зустріч із Президентом Росії Дмітрієм Мєдвєдєвим.

Таким чином, ще до початку зустрічі вона коштувала життя одному українцеві. Важливо, що пересування «офіційної особи» передбачає перекриття ділянки руху кортежу на півгодини. У найкращих традиціях совєтського «застою» громадяни поставлені у становище простолюдинів, що повністю залежні від примх державних очільників.

Наразі програму візиту Віктора Януковича до Харкова скориговано. Проте повідомлено, що план перемовин із Дмітрієм Мєдвєдєвим щодо ціни російського газу та умов перебування Чорноморського Флоту РФ в Україні залишається сталим.

Очевидно, що поза оцінками можливих результатів президентської зустрічі (які «Свобода» сприймає як планову здачу національних інтересів України), ще до свого початку вона обернулася трагедією для кількох людей незалежно від їх політичних поглядів.


 

comments powered by HyperComments