Українці створили човен, який за показниками швидкості є найкращим у світі

Понеділок, 26 квітня 2010, 19:06
Нещодавно на Мальті відбулося урочисте опускання човна на воду. Це потужний болід класу Evolution, побудований саме для спортивної команди “Український дух”. На цьому судні екіпаж у складі Віктора Шемчука та Аарона Кьянтара візьме участь у Чемпіонаті світу, який розпочнеться з етапу Yalta Grand Prix of the Sea 2010!
Українці створили човен, який за показниками швидкості є найкращим у світі

Команда покладає надії на те, що судно матиме такий же успіх як і його старший брат - болід “Чайка” класу SuperSport, який минулого сезону, обігнавши всіх суперників, отримав титул Чемпіона світу.

Новий болід класу Evolution має два двигуни і може розвивати швидкість понад 200км/год. З дуже великою ретельністю прораховувалась форма і розміри обводів корпусу боліда. Їх виготовлено з великою точністю, оскільки параметри обводів значно впливають на швидкість судна.

Клас Evolution відрізняється екстремальністю, бо в ньому немає обмежень швидкості. Безпека їзди на новому судні гарантується максимально. Технічно вона підтримується, зокрема, закритим кок типом, а сидіння оснащені п’ятиточковими ланцюгами безпеки.

7 – 8 травня 2010 року українська команда планує виступити на першому етапі Чемпіонату світу з кільцевих перегонів у відкритому морі. Вона буде єдиною командою в змаганнях класу Evolution та SuperSport.



 

comments powered by HyperComments