Які мрії та наміри мають молоді незаміжні дівчата

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 25 червня 2010, 16:57
Багато дівчат мріє про гарне життя без матеріальних труднощів. Для досягнення цієї мети молоді красуні звертаються до міжнародних шлюбних агентцій або здійснюють пошуки самостійно. Звісно, що переважна більшість надає переваги чоловікам із США, Канади та Європи, але не оминають наші дівчата й арабів та негрів. Саме тому, “Справжня варта” вирішила глибше вивчити цю проблему і провела своєрідне соціальне опитування у Харкові.
Які мрії та наміри мають молоді незаміжні дівчата

Під час соціального опитування “Справжньою вартою”, яке проводилося кілька місяців поспіль, було виявлено, що близько 72% опитаних дівчат віком від 18 до 35 років погодилися б на шлюб з іноземцем та на переїзд до іншої країни за умови матеріального благополуччя і стерпних сімейних стосунків. Понад 8% опитаних згодні на жорсткі сімейні стосунки, та навіть на силові методи впливу чоловіка. Одна частина таких дівчат впевнені в тому, що вони зможуть поводити себе чемно і ввічливо, тому саме до них силові методи застосовуватись не будуть, а бійки з іншими членами родини чи друзями вони не заперечують і не засуджують. Інші вважають першочерговим питанням наявність грошей і дозвіл їх витрачати. Жінки такої категорії впевнені в тому, що дуже багатий чоловік, який їх битиме, все ж таки матиме довгий робочий день, часті відрядження і терпіти його доводитиметься недовго. Також вони схиляються до думки, що за допомогою грошей вони зможуть вчасно себе розрадити і заспокоїти. Але є невеличка частинка й тих, хто не має на меті постійних стосунків. Вони впевнені в тому, що все таки на першій зустрічі їх не битимуть, але якісь матеріальні блага вони отримають, і їх стосунки триватимуть доти, доки користь від грошей буде більшою ніж завдана моральна і фізична шкода.

Близько 14% опитаних згодні на статеві стосунки з арабами, китайцями, індусами та іншими національностями, за умови, що їх шкіра не буде чорною. Але коли чоловік якоїсь азійської раси є багатшим за інших, може дозволити відпочинок у мальовничих місцях закордоном, дорогий одяг тощо, то відсоток охочих стати дружиною такого іноземця збільшується до 40%.

Є такі дівчата, що шукають романтичних та екзотичних стосунків. Звісно, вони впевнені, що цього легко і цілком реально досягти з європейцями або американцями, але в Україні таких чоловіків мало. Ті, хто дуже прагнуть мати стосунки з іноземцями, але не знаходять омріяного француза чи італійця знайомляться з неграми. Більша частина таких шукачів впевнена в тому, що всі іноземці, які приїхали до України, а особливо на навчання, мають гарні матеріальні статки. Крім того, негри, як правило, самі пропонують знайомство, з ними легко контактувати і вони у своїй більшості не розповідають правду про свої статки та наміри. Дехто з дівчат, незважаючи на це, продовжує пошук майбутнього чоловіка саме серед негрів. Такий вибір вони пояснюють тим, що в країнах, де проживає чорношкіре населення дешевий одяг і їжа. Очевидно, що чоловік, який зумів приїхати в Україну, а потім повернеться назад, такі вимоги виконати зможе.  

На запитання, про можливість створення сім’ї з чорношкірим чоловіком, який мешкає в цивілізованій Європейській країні чи Америці і має суттєві матеріальні блага за мірками тієї держави, до якої запрошує на переїзд, позитивну відповідь дало близько 16%.

Звідси бачимо, що наші чоловіки втрачають авторитет серед жіноцтва, зокрема через бідність, алкоголізм, наркоманію тощо. Але з іншого боку, закордоном не все так гарно, як може здаватися спочатку. У тій же Африці дійсно можна купувати багато одягу і ці витрати не будуть обтяжувати чоловіка, який працюватиме в столичній лікарні, консульстві, міністерстві, займатиметься торгівлею чи матиме відповідні прибутки з інших джерел. Та не варто забувати про те, що в таких країнах як Кенія та Уганда офіційна статистика налічує понад 30% ВІЛ-інфікованих серед усього населення, у Танзанії – понад 14%, Судан, Ефіопія і Сомалі теж мають катастрофічне становище з цього питання.  
   
Для потенційного уникнення великої кількості невдалих жіночих шлюбів закордоном необхідно терміново розпочати роботу з молоддю. Адже, гарні молоді дівчата потрібні в першу чергу для України, а не Америки чи Франції, куди прагне виїхати чимала кількість жінок. Варто замислитися над тим, що в самому Харкові працює більше 20 служб знайомства, які надають свої послуги, як правило, безкоштовно та обіцяють допомогти вийти заміж закордон.
 

comments powered by HyperComments