Вагітніють в середньому зі 104 "разу"

Понеділок, 23 серпня 2010, 12:56
Щоб зачати дитину, потрібно займатися сексом протягом півроку чотири рази на тиждень, кажуть вчені. Жінки вагітніють в середньому зі 104 статевого акту. Такі дані були отримані в результаті опитування 3 тисяч британських матерів, передає Fox News.
Вагітніють в середньому зі 104 "разу"

Соціологічне дослідження, яке було проведене за дорученням компанії з планування сім'ї First Response, показало, що середньостатистична пара повинна мати секс 104 разів, перш ніж завагітніти. Це означає, що в середньому потрібно займатися сексом протягом 6 місяців десь 4 рази на тиждень.

Дослідження також виявило і деякі інші цікаві речі. Так, майже чверть жінок заявили, що секс став "нудним", коли вони намагалися завагітніти, у той час як 11% чоловіків в цей період скаржилися на "повне виснаження".

Як відомо, в Україні багато жінок є бесплідними через низку причин, серед яких не лише аборти та венгеричні захворювання, а й просто неспроможність  народжувати через захворювання серця, нирок тощо. Тому народити малюка є зовсім нелегкою справою, яка потребує гарного здоров'я жінки і чоловіка. 

Вчені також попереджають про те, що неможна розпочинати зачаття, коли хтось один із партнерів знаходиться в нетверезому стані, оскільки в такому випадку існує великий ризик народити психічно хворе немовля. Якщо жінка палить, але вона хоче народити здорову дитину, то вона мусить кинути палити. Лише тоді, через 5 років здорового способу життя, вона матиме шанси народити здорового малюка. Звісно, чоловік теж повинен мати певний рівень.

 

comments powered by HyperComments