22 травня 2019

18:50
Рішення про внесення змін до мережі міських автобусних маршрутів було прийнято сьогодні, 22 травня, на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради.
17:44
Анастасія Шевченко та Бачукі Багішвілі здобули бронзові нагороди.
15:24
Реконструкція та модернізація медичних установ відбулася завдяки кредитам Європейського інвестиційного банку. Загалом, ЄІБ інвестував 53,8 мільйонів гривень в межах Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Вона була розроблена для того, щоб допомогти жителям Східної України включно з ВПО вирішувати проблеми, пов’язані з війною на Донбасі.
15:46
За підтримки ЄІБ у Харківській області ремонтні роботи проводяться на 15 об’єктах у медичній та освітній сфері.
14:33
21 травня піротехнічна група аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС області була викликана на ліквідацію застарілих боєприпасів часів Другої світової війни, які були знайдені місцевими мешканцями у лісовому масиві в межах селища Печеніги.
14:27
В результаті події одна людина загинула, ще двоє опинились у лікарні у тяжкому стані.
12:57
Сьогодні, 22 травня, рух транспорту поблизу стадіону «Металіст» буде перекритий у зв’язку з проведенням футбольного матчу.
11:32
Керівник ХОДА обговорила реалізацію спільних проектів та подальші плани розвитку регіону з головою представництва Європейського інвестиційного банку в Україні Жаном-Еріком Де Загоном та заступником голови представництва Європейського Союзу в Україні Аннікою Вайдеман.
10:49
Зустріч з поетом, художником, творцем авторської програми «Світло Гармонії» пройде 24 травня о 17:00. Вхід – вільний.
09:12
У частині будинків Харкова 22 травня тимчасово припинено водопостачання.