Харків‘яни стали призерами чемпіонату Європи з самбо

Середа, 22 травня 2019, 17:43
Анастасія Шевченко та Бачукі Багішвілі здобули бронзові нагороди.
Харків‘яни стали призерами чемпіонату Європи з самбо

З 17 по 19 травня відбулись в іспанському місті Хіхон відбувся чемпіонат Європи з самбо. Під час змагань зі спортивного й бойового самбо харків‘яни вибороли дві бронзові нагороди.

Як передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА, у змаганнях серед жінок у ваговій категорії до 60 кг «бронзу» здобула Анастасія Шевченко. Вона змогла здолати молдовську спортсменку, але в півфіналі їй довелося поступитися росіянці Яні Шевченко,. У боротьбі за бронзову медаль Анастасія Шевченко здолала суперницю з Грузії.

У змаганнях серед чоловіків у бойовому розділі самбо харківській спортсмен  Бачукі Багішвілі здобув бронзову нагороду у вазі до 68 кг. Він здолав свого суперника з Іспанії та поступився у півфіналі Василю Остапцу з Білорусі. В боротьбі за статус бронзового призера Бачукі переміг самбіста з Литви.

Під кінець змагань на рахунку українців було чотири золоті, шість срібних і десять бронзових медалей. Українська збірна посіла другі загальнокомандні місця в змаганнях серед жінок та в бойовому розділі самбо.

comments powered by HyperComments