Яку періодику читає молодь Харкова?

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 25 лютого 2011, 09:04
Аби зменшити матеріальні затрати, прихильники періодики організували програму взаємообміну. Купивши один журнал і прочитавши, його приносять до спільного фонду і отримують право читати те, що принесли інші.
Яку періодику читає молодь Харкова?

 

У приміщенні Літературного музею, 24 лютого відбулося «Літературне бомбардування» періодики.

Виявилося, що найпопулярнішими виданнями є журнали «Країна» та «Шо».

Журнал «Країна» зацікавив читачів інформацією про письменників, релігійні організації, а також формою подачі матеріалів. Видання публікує думки не лише письменників та інших відомих діячів, а й пересічних мешканців.

Журнал «Шо» є суспільствознавчим виданням. Там регулярно повідомляють про новинки кіно, музики, літератури, театру. А вкінці кожного номеру завжди є публікація невеличкого уривку з якогось художнього твору. На шпальтах журналу також друкують відгуки на книжки.

Журнал «ArtUkraine» стосується живопису та фотографій. На його шпальтах молодь Харкова читає про галереї, меценатів, художників тощо.

Журнал «University’s» читачі  зарахували до академічних видань.  На його шпальтах друкують статі про освітні реформи в різних країнах світу, про різні факультети та історію їх виникнення, про стан освіти тощо.

Журнал «Психологія для всіх» закрив п’ятірку лідерів найпопулярніших видань. У ньому завжди є статі про актуальні проблеми і практичні поради їх вирішення.

Під час «Літературного бомбардування» періодики в поле обговорення потрапили поняття провини, випадковостей, вибору. Учасники заходу обмінялися враженнями після прочитаного і обмінялись виданнями.

Прихильники періодики знаходять такі журнали й газети, яких немає в мережі Інтернет. Крім того, для багатьох людей прийнятніше читати все ж таке газети і журнали, а не монітори комп’ютерів.  

comments powered by HyperComments