Люцина Хворост і Микола Воловик виконали чудові українські пісні на слова Тараса Шевченка

Жанна Титаренко  |  Середа, 2 березня 2011, 02:21
Слухачі не лише отримали задоволення від почутого, а й запропонували Люцині Хворост давати платні концерти на великій сцені.
Люцина Хворост і Микола Воловик виконали чудові українські пісні на слова Тараса Шевченка

Все це відбувалось у приміщенні харківської книгарні «Є».

Люцина Хворост є також і поетесою. Під час заходу вона зачитала кілька своїх віршів про культурно-мовний клуб «Апостроф». Її посвяти виявились досить оптимістичними й оригінальними.

Вірші про культурно-мовний клуб «Апостроф» та книгарню «Є» також написали: Краснощока Леонтина, Бухтата Валентина та Людмила Борова.

А одна з відвідувачок цих зібрань подарувала культурно-мовному клубу «Апостроф» роздруківку із 172 віршів Ліни Костенко.

Культурно-мовний клуб «Апостроф» засновником і головою якого є Лариса Вировець, гуртує знавців української мови та літератури. Туди приходять нові люди і з легкістю знаходять там своє місце. Вони здійснюють літературні розвідки, збирають інформацію про відомих і маловідомих письменників, обмінюються думками і декламують авторські вірші.

Вечір, як і завжди, був дуже цікавим і змістовним. Харківський бард Микола Воловик створив пісні на деякі твори Тараса Шевченка і заспівав їх.

«Сьогодні говорили дуже багато, тому я буду співати мовчки», - пожартував Микола Воловик.

І дійсно, його чудові виступи у більшості випадків є короткими.

Під акомпанемент Миколи Воловика заспівала слова Тараса Шевченка і Люцина Хворост. Ця добре знана в Харкові письменниця і співачка є членом культурно-мовного клубу «Апостроф». Щоразу, Люцина приходить на зібрання та обговорення з новими ідеями. Її чекають і слухають . На неї дивляться закоханими очима і знову, і знову чекають її слова чи пісні.

comments powered by HyperComments