У Харкові розпочався конкурс дитячого малюнку. Такий проект спрямований на усвідомлення екологічних проблем та зменшення дитячої злочинності

Жанна Титаренко  |  Середа, 6 квітня 2011, 13:11
Основною метою конкурс дитячого малюнку «Весна за вікном» є позитивний вплив на дитячу психологію і розвиток. Роботи всіх учасників будуть виставлені в Саду Шевченка, а переможці візьмуть участь у фестивалі дорослих художників, що відбудеться у вересні поточного року.
У Харкові розпочався конкурс дитячого малюнку. Такий проект спрямований на усвідомлення екологічних проблем та зменшення дитячої злочинності

Про це та інше, під час прес-конференції повідомив організатор конкурсу «Весна за вікном» Максим Корнієнко.

Максим Корнієнко наголосив на тому, що в останні роки різко зростає дитяча злочинність, тому необхідно організовувати якомога більше конкурсів і змагань, щоб діти у вільний час займалися чимось корисним.

Член журі конкурсу Андрій Ключников під час прес-конференції зазначив, що «організатори конкурсу прагнуть створити і розвинути екологічну ініціативу дітей, та сформувати в них правильне ставлення до природи».

Умови конкурсу є такими: кожен учасник може подати до 3 робіт, формат і спосіб виконання є вільним. Зі зворотнього боку малюнку треба зазначити назву роботи, прізвище, ім’я, домашню адресу, клас, № школи. Вік учасників від 6 до 14 років. Надсилати малюнки на таку адресу: м. Харків, проспект Леніна, 2
Тел. Для довідок: 093 884 12 77

Роботи можна надсилати з 12 до 24 квітня. 

30.04 та 01.05 у Саду Шевченка відбудеться виставка малюнків усіх учасників конкурсу.

Журі оцінюватиме роботи у трьох номінаціях: роботи дітей від 6 до 10 років, від 10 до 14 років та обиратиме кращу роботу глядацьких симпатій. 

Переможці отримають подарунки та право на участь у професійній виставці художників.

Журі конкурсу сподівається побачити роботи мальовані дітьми, а не їх батьками. Дорослі можуть долучитися до організаційної роботи проведення конкурсу.

comments powered by HyperComments