У Харкові відбулась презентація незалежного театрального журналу «Коза»

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 13 травня 2011, 22:11
Журнал «Коза» є оригінальним за художнім оформленням та змістовним наповненням. На шпальтах видання вміщені театральні жарти, інтерв’ю з відомими акторами, інформація про різні театральні професії, тобто все те, що може бути цікавим для людей, які шукають щось екзотичне і, звісно ж, для тих, що працюють в театрі.
У Харкові відбулась презентація незалежного театрального журналу «Коза»

Презентація журналу відбувалась в інтерактивні формі. Організатори заходу підготували низку цікавих питань на театральну тематику, і глядачі по черзі відповідали на них. За правильні відповіді учасників такої своєрідної вікторини отримували журнали «Коза».

Учасники, які не змогли відповісти на питання, заспівали пісню про козу з різдвяного вертепного дійства і теж отримали журнали.

Метою презентації був не продаж самих журналів, а залучення до редакторської та журналістської роботи нових творчих людей. Наразі, журнал видається на власний кошт студентів Київської Академії Культури, тому редакція не має можливостей сплачувати гонорари авторам статей.

Журнал виходить 4 рази на рік, наклад коливається в межах 500 примірників кожного номеру.

Тексти редактори пишуть вручну, красивими прописними літерами. Кожна публікація має своєрідне художнє оформлення.

Видання не планує мати щось спільне з політичними та релігійними організаціями і публікує матеріали виключно на театральну тематику.

Всеукраїнських видань, які висвітлюють діяльність українського театру дуже мало, і між ними немає конкуренції, оскільки вони пишуть на різні теми і в різних стилях. Якщо хтось має бажання чимось допомогти, пишіть на адресу: journal_koza@ukr.net

comments powered by HyperComments