Посміхайтесь, панове, посміхайтесь! Адже з серйозним виразом обличчя творяться всі дурниці в світі! Тому посміхайтесь, панове, посміхайтесь!!!

Середа, 18 травня 2011, 20:25
Ми живемо в такий час і в такому світі, де нас постійно підстерігають різні неприємності, через які ми засмучуємося і у нас псується настрій. Наприклад, такими неприємностями можуть бути: запізнення на роботу, неприємна зустріч або розмова і т.д.
Посміхайтесь, панове, посміхайтесь! Адже з серйозним виразом обличчя творяться всі дурниці в світі! Тому посміхайтесь, панове, посміхайтесь!!!

А при поганому настрої все йде не так, як нам хочеться, нічого не виходить і ми засмучуємося ще більше. Починаємо дратуватись, гніватись, передавати негативні емоції рідним та друзям.
Але як зберегти гарний настрій, спокій та рівновагу в різних життєвих ситуаціях? Є кілька способів щоб не лише підняти настрій, але й підтримувати його тривалий час. Спочатку хочеться звернути увагу курців: багато людей палять, тому що вважають сигарети одним з найбільш ефективних засобів для полегшення симптомів підвищеної тривожності та депресії, але як показує практика це всього лише ілюзія, адже проблеми нажаль нікуди не зникають. За словами фахівців медичної школи університету Брауна, відмова від куріння благотворно впливає не тільки на фізичне здоров'я, але і сприяє поліпшенню настрою.
Отже, палити кинули. Тепер потрібно хоч на певний час змінити обстановку. Для цього підійде зустріч зі старими друзями, похід на природу або в театр, і т.д. Міняйте, як побажаєте, але головне, що б нова обстановка вас влаштовувала і ви відчували себе зручно та комфортно.
Добре піднімає настрій купівля нових речей, або перестановка в будинку і кімнаті. Можна купити нові меблі або одяг. Це допоможе вам відволіктися і заспокоїтися, а потім ви зможете тверезо оцінити обстановку і спокійно вирішити свої проблеми, або вони самі зникнуть за цей час. Адже недарма кажуть, що є проблеми які вирішуються самі собою.
Якщо фінансові витрати у вас не заплановані, ви завжди зможете зробити якусь дрібничку своїми руками з підручного матеріалу. Це може бути цікава аплікація, фото рамка, вироби з пап’є-маше та інше.
Можна зайнятися навчанням чого-небудь або вивченням якої-небудь мови. У процесі навчання починає працювати мозок і у вас не залишається часу на поганий настрій та негативні емоції. Можна прочитати якусь книжку, про яку ви, наприклад, чули та ніяк не могли зібратись її купити, чи завжди відкладали на потім похід до бібліотеки.
Ефективним способом підняття настрою є малювання. Навіть якщо у вас ніколи не було здібностей до цього діла спробувати варто. Намалюйте на папері щось важливе для вас, використовуйте яскраві кольори і побачите все буде добре. Відомо, що діє принцип візуалізації: намалюйте свою мрію і вона обов’язково здійсниться. Малюючи, усміхайтесь і тоді малюнок буде теплим і добрим, а настрій радісним та веселим.
Бажаємо вам завжди гарного настрою і не засмучуватися через дрібниці!

 

comments powered by HyperComments