Неприємний випадок пов'язаний з провокаціями комуністів (Малюнок)

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 30 травня 2011, 16:26
Пані Вікторія за часів Cоюзу вступила в компартію виключно для кар’єрного росту. Коли Україна здобула незалежність, жінка відмовилась переоформлювати своє членство. Але тиждень тому, до її оселі завітали комуністи та завдали матеріальної і моральної шкоди.
Неприємний випадок пов'язаний з провокаціями комуністів (Малюнок)

Починалося все з того, що невідомі комуністи прийшли до Вікторії і прохали написати заяву про вступ до їх партії, посилаючись на те, що її дані були в колишньому списку членства. За словами господарки, вони називали себе якимись більшовиками. Жінка відмовилася, пояснюючи це тим, що вона не є прихильником комуністів та більшовиків і за часів Совєтського Союзу вступала в партію виключно з метою кар’єрного зросту.

Через кілька днів у неї на зовнішній частині вхідних дверей та вікон з’явилися надписи: «Комуняку – на гілляку».

Вікна були вимиті, а відчистити такий напис на дверях не вдалося нічим. Вікторії довелося купувати синтетичний замінник шкіри і ще раз перетягувати вхідні двері.

Доки це було зроблено, сусіди та інші мешканці під’їзду активно обговорювали напис. За словами Вікторії, майже всі мешканці будинку, схиляються до думки, що такий напис зробили бандерівці.

Жінка стверджує, що нікого з бандерівців не знає, і такі в їхньому під’їзді не мешкають. Вікторія впевнена в тому, що двері і нерви їй попсували комуністи, яким вона відмовила у вступі в партію.

«Правильно вони про себе написали, що їх треба на гілляку. Це вони штучно розпалюють ворожнечу між людьми сходу і заходу. Ще й партія в них тепер не одна. Це, мабуть, для того, щоб люди вже не могли слідкувати за тим, хто, коли і що бреше», - говорить Вікторія.

Розповівши про свої проблеми на роботі, колектив швейної бригади теж дійшов висновку, що напис зробили бандерівці. «Адже це неможливо, щоб комуністи про себе таке написали», – пояснюють колеги.

От така провокація. Психологи вважають, що людина після 36 років фактично не здатна змінювати свої погляди на життя. Можливо, і є якісь окремі винятки, але більшість людей має певною мірою оброблений совєтською пропагандою світогляд та мислення. Цим і користуються, і не лише комуністи, а й інші партії.

comments powered by HyperComments