Театри йдуть у відпустку - закриття театрального сезону в Харкові

Четвер, 9 червня 2011, 13:11
Протягом року жителі Харкова мали можливість насолоджуватись театральним мистецтвом в усіх театрах міста, але на початку літа харківські театри готуються до закінчення театрального сезону. Харківський обласний театр для дітей та юнацтва і Харківський академічний театр музичної комедії завершать роботу 11 червня. Театр для дітей і юнацтва в цей день представить спектакль "Золоте курча", а Театр музкомедії - концерт "Всі секрети оперети", в якому візьме участь уся трупа. Після цього колектив театру вирушить на гастролі по дитячим таборам області.
Театри йдуть у  відпустку - закриття театрального сезону в Харкові

Харківський національний академічний театр опери і балету ім. М. Лисенка завершить сезон 30 червня. У великому залі відбудеться гала-концерт до 135-річчя оперного театру та 85-річчю першої української державної опери в Харкові.

17 липня сезон завершить Харківський державний академічний драматичний театр ім. Т. Шевченка. Він покаже прем'єрний спектакль "Повернення". Напередодні завершиться сезон у Харківському академічному театрі ляльок ім. В. Афанасьєва. 15 липня він представить виставу для дорослих "Король Лір", а 16 - прем'єрний спектакль для дітей "Таємничий гіпопотам".

Харківський державний академічний російський драматичний театр ім. О. Пушкіна завершить сезон 31 липня комедійним виставою "Надто одружений таксист".

Як бачите, ви ще встигаєте відвідати кілька спектаклів та вистав, до речі наступний сезон Театр для дітей та юнацтва і Театр музкомедії відкриють 1 жовтня, інші театри - у вересні.

comments powered by HyperComments