Культурне розгойдування Харкова. Проект «КВАРТИРНИК» порушив правило червневої сієсти

П'ятниця, 10 червня 2011, 13:26
Культурний несезонний врожай. Проект «КВАРТИРНИК» і концертне агентство «Імпульс» вирішили цього року порушити правило червневої сієсти, коли в Харкові затихає культурне життя, - і провести таку кількість заходів, скільки не робили в інші місяці.
Культурне розгойдування Харкова.  Проект «КВАРТИРНИК»  порушив правило червневої сієсти

 

Першим був Сергій Жадан разом з групою «Собаки в космосі»: в середу вони радували і старим, і новим, і не записаним.

Завтра «марафон» продовжиться. До кінця місяця буде ще шість заходів.    Найближче – сьогодні, 10 червня. «Квартирувати» буде Павло Алдошин - актор, музикант, фотограф і поет, актор «Театру 19» і учасник шоу «Україна сльозам не вірить» (Новий Канал, 2010).   

Наступного дня, 11 червня, очікується творчий вечір Олега Каданова, соліста групи «Оркестр Че», після - 18 червня - виступлять «Маша і Ведмеді» в клубі «Jazzter». Легендарна російська рок-група вперше після тривалої перерви в 15 років відвідає Харків з акустичною програмою.   Планується також квартирник Віталія Бадло, відеопоказ останнього концерту групи «КІНО» і Віктора Цоя, що відбувся 24 червня 1990 року на Великій спортивній арені «Лужників».   

Наостанок - перший виступ Ганни Чайковської в під'їзді. Під'їздник – нова «фішка» – захід, і справді, відбуватиметься у під'їзді. Організатори обіцяють відмінну акустику, чудову атмосферу і незвичайні яскраві емоції - і попереджають: кількість квитків строго обмежена, тому просять замовляти квитки заздалегідь.

comments powered by HyperComments