“Океан Ельзи” зібрав аншлаг. Вчора харківський Палац Спорту був заповнений повністю. І охоронці, і працівники говорять, що давно не бачили нічого подібного!

П'ятниця, 10 червня 2011, 17:50
“Океан Ельзи” нечасто балує харків'ян своїми концертами. Напевно, тому Палац Спорту вчора був забитий просто під зав'язку! Заповнився не лише танц-піл, але і сидячі місця. Правда, усидіти на місці змогли лише одиниці. Останні стрибали без передиху, співали улюблені пісні, вищали від захвату і щастя бачити Вакарчука на сцені.
“Океан Ельзи” зібрав аншлаг.  Вчора харківський Палац Спорту був заповнений повністю. І охоронці, і працівники говорять, що давно не бачили нічого подібного!

 

У такі моменти розумієш, що “Океан Ельзи” – чи не єдиний проект, який об'єднує абсолютно всіх українців. Та і не тільки українців. Якось довелося прочитати на Youtube коментарі росіян до кліпу: “Коли слухаю «ОЕ”, хочеться подарувати Україні весь наш газ!”.

Вже перший акорд пісні “Вставай”, з якою і почався концерт, просто висадив зал! До речі, “Океан Ельзи” проспівав близько 20 пісень, з яких 10 вибрали самі харків'яни, – на офіційному сайті колективу було проведено голосування. Тому саме ці пісні – “Квітка”, “Майже весна”, “Кавачай” та інші – сприймалися особливо емоційно.

Святослав Вакарчук здивував трохи новим іміджем – короткою стрижкою і відсутністю хусточки на мікрофоні. Хоча переваги в одязі фронт-мен “Океану Ельзи” не змінив – все ті ж джинси і майка із зображенням дівчини.

comments powered by HyperComments