Що нам несе перший місяць літа?

Ольга Собко  |  П'ятниця, 10 червня 2011, 18:27
Перший місяць літа порадує українців двома вихідними понеділками. Як відомо – понеділок день важкий, тому з нагоди Трійці і за рахунок перенесення робочого дня на свято День Конституції ми матимемо можливість двічі розпочати робочі тижні з вівторків.
Що нам несе перший місяць літа?

Працівники з п'ятиденним режимом будуть відпочивати з суботи по понеділок, 11-13 червня, оскільки 12 червня відзначається церковний і державне свято День Святої Трійці, отже, наступний понеділок - вихідний.
 Крім того, згідно з розпорядженням Кабінету міністрів від 15 листопада 2010 року, переноситься робочий день з понеділка, 27 червня, на суботу, 25 червня (у вівторок, 28 червня, відзначається  День  Конституції  України). Тобто буде три вихідних - 26-28 червня.
Такі рекомендації уряду стосуються підприємств, установ і організацій з п'ятиденним робочим тижнем (крім Пенсійного фонду, Держказначейства і банківських установ).

Тому ці маленькі відпустки громадяни зможуть провести в колі сім’ї або відвідати якусь екскурсію, адже за вікном прекрасна погода.  
 

comments powered by HyperComments