Помити весь Крим – запросто, от тільки рекорд встановимо!

Субота, 11 червня 2011, 01:15
Кримські миловари встановили "мильний" рекорд, виготовивши цільний шматок мила 2 метри в довжину і 84 сантиметри завширшки - найбільший на території СНД.
Помити весь Крим – запросто, от тільки рекорд встановимо!

У п’ятницюв Севастополі відбулась виставка кримських миловарів, де були представлені найбільш екзотичні зразки мила, виготовленого з натуральних продуктів.
До дня виставки були приурочені і заходи з виготовлення найбільшого шматка мила. Його готували 2 людини, використовуючи звичайні мильні компоненти - мильну основу і ароматизатори. Після застигання мило перевернули малюнком вгору. На малюнку зображено пам'ятник затонулим кораблям (символ Севастополя) і дата - 2011 рік. Представник Книги рекордів   України виміряв мило і зафіксував рекорд, після чого вручив дипломи миловарам.
Нагороджений миловар Олена Солдатова повідомила, що головним завданням ставила перед собою встановити рекорд для книги рекордів Гіннеса. "Я переглянула всю інформацію в Інтернеті і не побачила нічого подібного, ніхто цільні шматки мила такого розміру та ще й з малюнком не виготовляв. Тому мій рекорд можна вважати світовим. Після фіксації рекорду ми розпиляємо мило на частини і передамо дитячим будинкам ".

Дійсно, таким куском мила можна було б помити усіх охочих, та ще й залишилося би.

comments powered by HyperComments