За будівлею Харківського театру опери та балету відбувся кінопоказ «Небо + кіно»

Світлана Шкурай  |  Неділя, 4 вересня 2011, 21:46
Путін та Буш займались рукоділлям, діти ходили в садочок і весело чимчикували усілякі звірятка. Такі кадри можна було помітити у короткометражках, показаних 3 вересня о 21 годині в амфітеатрі за будинком ХАТОБ. Подія відбулася за сприяння кіноклубу «Космофільм» та молодіжного журналу «Palindrome».
За будівлею Харківського театру опери та балету відбувся кінопоказ «Небо + кіно»

Близько тисячі людей не злякались вечірньої прохолоди та прийшли на захід. Хтось приніс з собою підстилку, а хтось переглядав фільми, стоячи, але усі захоплено спостерігали за дією на екрані.

Показ фільмів не тільки поєднав молодь з мистецтвом, а й потурбувався про її здоров’я. Ніхто не сидів з пляшкою в руках: організатори застерегли напередодні, що алкоголь заборонений. До речі, і цигаркового смороду не було чутно.

Традиційно тут показували короткометражні картини. Цього разу це були  «Скандальна правда про Макдональдс», «Якби я був конем…», «Можливо одного дня…», «Про Василія Блаженного», «Крабова революція», «Чиновнички» та багато інших. Після кожного з них лунали оплески.

 Приємно вразив учасників кінопоказу  фільм «Це – в повітрі», що отримав нагороду за найкращу короткометражку на міжнародному фестивалі в Греції.

Завершив захід «Фестиваль фарб» - кіно з приємною музикою, яскравими кольорами та емоціями, яке заряджало позитивом усіх, хто завітав на «Небо + кіно».

comments powered by HyperComments