У Дніпропетровському художньому музеї визначили кращого молодого художника області

П'ятниця, 10 лютого 2012, 13:10
У Дніпропетровському художньому музеї назвали кращого молодого художника Дніпропетровщини. З 80 учасників конкурсу "Молоді Двадцять першого - ОГО", вибрали 14.
У Дніпропетровському художньому музеї визначили кращого молодого художника області

Роботи різні - живопис, графіка і декоративно-прикладне мистецтво. Об'єднує їх одне - талановите виконання. Майже усі учасники - студенти або недавні випускники театрально-художнього коледжу. Проте молодий вік не перешкодив їм здивувати професіоналів.

Мистецтвознавців здивувало те, що зовсім молоді звернулися до портретів, адже портрети - один з найскладніших жанрів образотворчого мистецтва.

Роботи Ніни Ніконенко вразили глядачів. Саме завдяки їх голосуванню вона отримала перший приз глядацьких симпатій. Брати участь у виставках для неї вже звична справа. На цій вона представила пейзажі, натюрморти і портрети.

Нарешті, потримавши інтригу, оголосили переможця. Нею стала Оксана Федорченко, яка і отримала гран-прі. Тяга до мистецтва, розповідає дівчина, у неї з дитинства. Вже в п'ять років вона влаштовувала удома виставку ... для батьків.

Особливістю картин молодої художниці є те, що вона застосовує в своїх роботах звичайну косметику.

Переможцям вручили художні альбоми.

comments powered by HyperComments