Христос Воскрес

Тарас Рондзістий  |  Неділя, 15 квітня 2012, 01:03
Дорогі Українці! Щиро вітаємо всіх з найбільшим християнським святом Воскресіння Христового! Як символ перемоги життя над смертю, добра над злом, віри над безнадією й відчаєм, Великдень живить нас духовною енергією, надихає на жертовну працю і зобов’язує не нарікати ні на кого, а кожному з нас робити крок за кроком, день за днем Українську справу - справу на благо України і українського народу.
Христос Воскрес

 

Воскресіння Ісуса Христа є надзвичайною подією, яка свідчить про те, що достойні терпіння, сумлінна праця нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою.

У ці Великодні свята ми вшановуємо українців, що віддали життя в боротьбі за нашу державу та  всіх тих, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і життєвий досвід, поринув у вічність.

Нехай Великдень несе в кожну українську оселю, родину, сім’ю, дарує кожному з нас  радість, надію, любов і віру в те,  що «Воскресне Україна!»

Зі святом вас, Українці!  Від усього серця бажаю вам Божої благодаті, родинної злагоди, сімейного щастя і добробуту та особистої душевної величі.

 

Христос Воскрес!                                                Воістину Воскрес!

 

Від Центру Національного Відродження та ГО "Українська справа" Тарас Рондзістий

comments powered by HyperComments