У Києві відбудеться традиційний письменницький автопробіг

Неділя, 22 квітня 2012, 13:10
23 квітня відзначається Всесвітній день книги, напередодні у Києві відбудеться письменницький автопробіг під гаслом: "Ударимо автопробігом по безкнижжю та нехлюйству!".
У Києві відбудеться традиційний письменницький автопробіг

Вже четвертий рік поспіль літератори відзначать цей день, проїжджаючи вулицями Києва в екіпажах автомобілів з прапорами.

Цього року до автопробігу долучаються такі письменники та поети: Брати Капранови, Максим Кідрук, Сергій Пантюк, Ксенія Ковальська, Антон Кушнір, Анатолій Дністровий, Олег Коцарев, Світлана Поваляєва, Артем Полежака та інші.

Автопробіг розпочнеться о 12.00 на Контрактовій площі з вручення премії «Дебют року» за версією книжкового порталу «Друга читача». У цей же час відбудеться перформанс «16 лимонів для Януковича» від українських письменників.

О 13.00 учасники акції зустрінуться на вул. Хрещатик, 44, на місці колишньої книгарні «Знання», щоб покласти вінки до місця загибелі книгарні та провести жалобний мітинг.

О 13.40 на вул. Саксаганського, 22, привітають з Днем народження книгарню «Масква».

Маршрут автопробігу пролягатиме вулицями: Сагайдачного, Володимирський узвіз, Хрещатик, Богдана Хмельницького, Лисенка, Бульвар Шевченка, проспект Перемоги.

Організатор автопробігу — літературний портал «Друг читача», інформаційний партнер — "Коронація слова".

Головна машина автопробігу — ЗАЗ 965, колишній «горбатий», а тепер зелений кабріолет..

comments powered by HyperComments