Книгарня "Є" запрошує: новий фотоальбом про Галичину, поезія Василя Стуса, кінофільм «Риба моєї мрії»

Вівторок, 23 жовтня 2012, 18:36
Книгарня «Є» та літературна агенція «Піраміда» запрошують на презентацію книги Андрія Кіся «Сльоза і камінь». Зустріч відбудеться у середу 24 жовтня. Початок — о 18:00
Книгарня "Є" запрошує: новий фотоальбом про Галичину, поезія Василя Стуса, кінофільм «Риба моєї мрії»

Фотоальбом «Сльоза і камінь» – це вражаюча мандрівка старими, забутими, поруйнованими цвинтарями галицьких сіл і містечок. Окремі цвинтарі, як-от у Старому Місті коло Підгаєць на Тернопільщині чи Демня на Львівщині, – цільні ансамблі, музеї просто неба, такі собі «сади нетанучих скульптур».

25 жовтня в книгарні «Є» відбудеться вечір поезії Василя Стуса та дискусію «Відомий і невідомий Стус». Початок — о 18:30

Поезії Стуса читатимуть Олена Рибка, Олена Руда, Катерина Каруник, Ігор Зарудко, Галина Бабак, Олена Черниш.

26 жовтня в книгарні «Є» буде демонструватися британська кінострічка 2012 року режисера Лассе Халлстрема «Риба моєї мрії» (Salmon Fishing in the Yemen). Початок — о 19:00. Фільм демонструватиметься англійською мовою.

Доктор Альфред Джонс з Лондонського Центру рибальства отримує від таємничого шейха дивну пропозицію: організувати в Ємені спортивні змагання з ловлі лосося. Доктор Джонс відмовляється, але абсурдний з наукової точки зору проект потрапляє на очі британським політикам, що бачить у пропозиції шейха майже необмежені можливості.
 

Адреса Книгарні «Є»: Харків, вул. Сумська, 3 (станція метро «Історичний музей»).

Вхід на всі заходи вільний.

Медіа-партнер заходу — тижневик «Український тиждень».

comments powered by HyperComments