Кіностудія ім. Довженка випустила повнометражний фільм вперше за 20 років

Середа, 24 жовтня 2012, 19:21
Вчора в рамках кінофестивалю «Молодість» відбулася прем'єра першого повністю українського повнометражного художнього фільму Олександра Ігнатуші «Мамо, я льотчика люблю!».
Кіностудія ім. Довженка випустила повнометражний фільм вперше за 20 років

Українське у цьому фільмі все: актори, оператори, режисер і навіть гроші - 6 млн. бюджетних гривень.

А ще він особливий вишуканою українською еротикою у виконанні Ольги Сумської. Вона ніби грала саму себе – відому актрису.

Вона просто кохала – щиро і самовіддано. Вона мріяла про щастя і зустріла його на перехресті долі.

Лірична історія про те, як дружину зраджує чоловік і як вона відповідає тим самим. У цьому фільмі є все, від чого мліє жіноче серце: кохання, страждання і ніжна еротика. «Я дуже хвилювалася, як все це сприйме моя молодша донечка, тому я її сьогодні не взяла. Взяла мамочку. Мама знає, що таке цілуватися з партнерами на театральному майданчику і вона мене зрозуміє, як ніхто інший. Ну, якщо треба – то треба», — каже Сумська. Актриса хотіла ще більшої відвертості у еротичних сценах. Це, на її думку, додало б барвів фільму. Однак, Олександр Ігнатуша переймався режисерською оригінальністю

За ліричністю, сюжетним драматизмом і еротизмом ця картина нагадую радянську кіносагу «Довга дорога в дюнах». З різною мотивацією, але з однаковою зацікавленістю на неї ідуть і молоді, і досвідчені глядачки.

comments powered by HyperComments