Харківський театр-студія «Арабески» - привітання кінця світу

Вівторок, 20 листопада 2012, 23:38
У зв’язку із 100 річчям Юри Зойфера та кінцем світу, театр «Арабески» запрошує на виставу «Радіошансон: 8 історій про Юру Зойфера", яка відбудеться 8 грудня.
Харківський театр-студія  «Арабески» -  привітання кінця світу

Постановка театру-студії “Арабески” створена за мотивами життя та творчості видатного австрійського драматурга Юри Зойфера.

Юра Зойфер – драматург, журналіст, активний діяч політичних кабаре в Австрії у 20-30-х роках. Народився у заможній єврейській родині у Харкові, де мешкав до семи років. Після еміграції з Харкова у 1917 році Зойфери врешті-решт осіли у Відні, де Юра Зойфер формувався як непересічна особистість і драматург. Загинув у віці 27 років у Бухенвальді.

Дія складається з восьми різних історій про політиків, повій, закоханих, трансвеститів, злодіїв, терористів та шулерів в очікуванні кінця світу. Атмосфера апокаліпсису. Музика – міський романс у виконанні Kharkiv Klezmer Band (колектив, що входить до числа найкращих клезмерських колективів у світі). Автор тексту вистави – один з найпопулярніших сучасних українських літераторів Сергій Жадан.

Проект реалізовано за підтримки Австрійського культурного форуму, KulturKontakt Austria, Швейцарської культурної програми в Україні.

Час: 8 грудня, 19:00.

Місце: Харків, вул. Громадянська, 25/5 (територія Харківської фармацевтичної фабрики)

Карта: http://arabesky.org.ua/wp-content/uploads/2012/09/mapa.jpg

 

comments powered by HyperComments