19 критиків про 20 письменників. Завтра в Харкові "Літературна Дефіляда"

Вівторок, 19 лютого 2013, 09:15
У середу, 20 лютого видавництво «Темпора» та харківська книгарня «Є» запрошують читачів на презентацію книжки «Літературна Дефіляда. Сучасна українська критика про сучасну українську літературу». Початок презентації — о 18:00.
19 критиків про 20 письменників. Завтра в Харкові  "Літературна Дефіляда"

Презентують Володимир Панченко та Тетяна Трофименко. 

Спеціальний гість — Сергій Жадан.

До збірника «Літературна Дефіляда. Сучасна українська критика про сучасну українську літературу» увійшли аналітичні статті дев'ятнадцятьох літературних критиків про творчість двадцяти популярних письменників сучасної України. Видання розраховане на всіх, хто цікавиться поезією і прозою останніх десятиріч, вважаючи престижним для себе стежити за новинками в царині письменства.

Володимир Панченко — автор численних праць з історії української літератури, зокрема, «Юрій Яновський»,«Володимир Винниченко: парадокси життя і творчості», «Неубієнна література». Його перу належить кілька літературно-критичних книг та сценаріїв документальних фільмів. Професор НаУКМА.

Тетяна Трофименко — літературний критик, кандидат філологічних наук. Наукові зацікавлення — давня українська література (друковані праці в українських та міжнародних наукових збірниках) та сучасна українська література.

Адреса книгарні «Є»: м. Харків, вул.Сумська, 3 (станція метро «Історичний Музей»).

Вхід вільний.

Медіапартнер заходу – тижневик «Український тиждень».

comments powered by HyperComments