Дует Кристини і Лаури Марті: Музичний подарунок рідній школі (Фото)

Дарія Гриценко  |  П'ятниця, 15 березня 2013, 22:40
Минулого тижня відомі джазові вокалісти і композитори з Києва – Кристина і Лаура Марті приїхали на батьківщину подарувати свято своїм першим вчителям.
Дует Кристини і Лаури Марті: Музичний подарунок  рідній школі  (Фото)

7 березня співачки відвідали із концертом рідну 17-ту  школу. Теплий прийом директора Ірини Ігорівни Касеко і завуча з виховної роботи Людмили Василівни Агбелекале з першої хвилини перебування у школі викликали приємне хвилювання і безліч спогадів, адже у рідній школі дівчата не були більше 10-ти років.

 Другу частину концерту, присвяченого вчителям, після виступу школярів продовжили Лаура і Кристина. Програма була представлена блоком авторських і деяких улюблених ще з часів навчання пісень. Окремо порадувала пісня «Любіть Україну» на слова Володимира Сосюри і музику Лаури Марті, а також тріо співачок і молодої Любові Війтів – учениці третього класу. Концерт слухали вчителі дитинства: Олена Олександрівна Мар`єнко -  вчитель української мови і літератури, класний керівник і викладач історії - Ольга Миколаївна Бессмертна, Тетяна Михайлівна Таран – викладач французької мови, вчителі англійської – Анна Григорівна Натаньян, Людмила Сергіївна Іванова, Олена Іванівна Тарасенко та ін.

Кристина Марті

Сльози радості на очах слухачів і виконавців в цей день треба було бачити. По завершенні Кристина і Лаура охоче ставили автографи на календариках й дисках, робили пам’ятні фото і в більш вузькому колі довго згадували шкільні роки.

Лаура Марті 

Без перебільшення можна сказати, що цей концерт став не просто подарунком для вчителів та учнів, а справжньою подією для всіх, в тому числі для співачок. Ми маємо цінувати і пам’ятати тих, хто вкладає в нас знання. Ділитися з цими людьми своєю творчістю – один з найкрасивіших проявів любові.

Вчителі школи

Лаура Марті, Люба Війтів і Кристина Марті 

comments powered by HyperComments