Вечір літературної ніжності в харківському музеї

Світлана Шкурай  |  Субота, 16 березня 2013, 12:59
У стінах Харківського літературного музею 13 березня відбувся «Вечір ніжної поезії» від харківської Фундації регіональних ініціатив. Для гостів «поніжилися» більше десяти молодих поетів, серед яких Люся Рябухіна, Аня Андрусенко, Рома Москаленко та ін.
Вечір літературної ніжності в харківському музеї

«Ніжні прояви лоскочуть весняні нерви. Смакуй весною та ніжними поетами Харкова.» - так організатори запрошували користувачів соцмереж залишити свої домівки та монітори комп’ютерів і зустріти нову весну. Відгукнулися на заклик близько 40 людей.

Мирослава Куц, голова ФРІ: «Ми захотіли провести щось весняне і тепле, але не банальне».

Виступає Рома Москаленко

Під такі доволі прості і водночас вибагливі параметри чи не найкраще підійшли літературні читання. Поети не обмежилися тільки віршами – до них додали музичний супровід. Вийшов такий собі «експериментальний» (за аналогією з експериментальним театром) концерт: виступали поети серед публіки.

Вірші читає Люся Рябухіна

«Було неочікувано багато людей, як наслідок було тісно й атмосферно. Участь взяли здебільшого маловідомі поети. Для них це можливість знайти свого слухача, а для гостей заходу – відкрити для себе нові таланти», - додає Павло Стех, співорганізатор.


comments powered by HyperComments