Свято Дня Біблії. Освічена людина має поважати Слово Боже

Дарія Гриценко  |  Субота, 23 березня 2013, 19:57
17 березня День Біблії святкували в Українській лютеранській церкві. Подія виявилась цікавою і корисною, особливо для тих, хто хоче дізнатися про Біблію більше. А дізнаватись можна нескінченно, бо ця книга – Слово Боже людям і тому вона унікальна.
Свято Дня Біблії.  Освічена людина має поважати Слово Боже

Зранку провів службу пастор Української лютеранської церкви отець Віктор Хаустов. Після хорових співів, яким акомпанувала гостя з Америки Челсі, презентацію Біблії провів Володимир Іванович Агафонов – директор Східного регіонального Біблейського товариства України. Це була представлена у слайдах історія про те хто і як перекладав Біблію на українську мову. А про повагу до цієї великої книги говорила Ніна Іванівна Баласанян – керівник проекту  «Україніка». «Неможливо бути освіченою людиною і не шанувати Біблію» - каже Ніна Іванівна.

Отець Віктор Хаустов

Виявляється, щоденний тираж Біблії складає близько 33 000 примірників. Це означає, що кожної миті у світ виходить одна Біблія. На сьогоднішній день вона перекладена більш ніж на 2300 мов світу. Незважаючи на те, що Біблію писали 40 авторів, які жили у різні часи, мали зовсім різну освіту і соціальне положення, національні та культурні традиції, Біблія є абсолютно цілісною. Вона дає усі відповіді, незалежно від глибини питання, підтримує у важкий час і у радості, тому велика частина людства кожного дня звертається до її слів.

Співає хор, акомпанує Челсі

Завершенням офіційної частини святкування Дня Біблії став виступ молодої учасниці проекту «Україніка» Любові Війтів із віршем  Тараса Шевченка «Світає».

 

Ніна Баласанян і Любов Війтів

Приємно бачити, що на таких заходах, присвячених духовному та культурному пізнанню, все частіше з’являються молоді люди. Так і в День Біблії молодь завітала в українську лютеранську церкву віддати пошану Слову Божому.


comments powered by HyperComments