Прем'єра фільму за мотивами книги Жадана відбудеться у вересні

П'ятниця, 6 вересня 2013, 20:34
23 вересня в «Боммері» покажуть прем'єру. Мова йдеться про фільм «Депеш Мод» за однойменною книгою Сергія Жадана від режисера Михайла Лук'яненка.
Прем'єра фільму за мотивами книги Жадана відбудеться у вересні
У книзі Сергія Жадана «Депеш Мод» йдеться про харківських  "пацанів" початку дев'яностих. За сюжетом, троє друзів шукають четвертого, щоб сказати йому про самогубство вітчима. В одній з квартир вони знайшли знайомого  Какао, який їм повідомив про місце перебування зниклого Саші Карбюратора .
 
І ось харківський режисер Михайло Лук'яненко зняв фільм за мотивами «Депеш Мод». Втім, він виступив також сценаристом, костюмером, звукорежисером і монтажером .
 
Робота над стрічкою за мотивами Жадана тривала близько чотирьох місяців. І велика частина дії в книзі відбувається на кухні, що значно полегшило процес зйомки.
 
Фільм охоплює дії, які розгортаються лише в одному розділі роману - «Ріка , що тече проти власної течії» - і триває близько 50 хвилин. Втім, режисер відзначає, що якщо глядач зацікавить,  він готовий зробити багатосерійний телепроект.  Автор хоче створити три версії фільму. Перша - «Без купюр», з ненормативною лексикою.  Друга - телевізійна , з  "запікуванням", а третя - озвучена в один голос російською.  А також хоче повозити  «Депеш Мод» по фестивалях .
 
Прем'єра фільму відбудеться 23 вересня в кінотеатрі «Боммер».  Початок о 20:00 . 
Вартість квитка - 15 гривень.
 
Режисер: Михайло Лук'яненко
Виробництво : MYSHORTCINEMA  films
Хронометраж: 51 хв .
comments powered by HyperComments