«Розрада моєї душі»: в «Бузку» пройшов творчий вечір Анни Сорбат

Юлія Гуш  |  Неділя, 16 лютого 2014, 18:52
15 лютого в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» (Харків, вул. Сумська, 25) відбувся творчий вечір молодої харківської музикантки Анни Сорбат «Consuelo de mi alma...» («Розрада моєї душі…)».
«Розрада моєї душі»: в «Бузку» пройшов творчий вечір  Анни Сорбат

Анна Сорбат – композиторка, піаністка, співачка, аранжувальник та педагог, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів. В свій час навчалася в таких викладачів як  Володимир Птушкін,  Марина Бевз,  Володимир Золотухін та  Сергій Давидов.

Зараз Анна живе та працює в Абу-Дабі, столиці  Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ). Довге перебування на чужині не могло минути безслідно: тугу за домівкою музикантка втілює в своїй музичній та поетичній творчості.

На концерті  Анна Сорбат виконала 11 музичних творів, серед яких були як інструментальні композиції, так і вокальні твори, написані українською, російською та англійською мовами. В також взяли участь Сергій Давидов (гармоніка, фортепіано), Анна Сиротіна (флейта) та Єфим Мірошниченко (вокал). Вела концерт керівник громадської організації «Україніка» Ніна Баласанян.

«Я не очікувала такого теплого вечору, – розповіла Анна Сорбат, – рішення провести цей концерт прийшло доволі спонтанно. Це сталося буквально після того, як я прилетіла до Харкова».

На концерті також була презентована поетична збірка Анни «Дорога додому». До неї ввійшли поезії, написані авторкою за часів перебування в Арабських Еміратах. Тут, як і в інших своїх творах, Анна змогла передати емоції та відчуття, які охоплювали її на той момент.

«Концерт Анни Сорбат – це своєрідна сходинка до згуртування нашої харківської молоді, розповіла Ніна Баласанян, – молоді творчої, талановитої. Тільки разом люди можуть творити добрі справи та міняти дійсність у кращу сторону. І тому якщо ми можемо організовувати такі події, які згуртовують людей, то ми повинні це робити».

Фото автора

comments powered by HyperComments