Те, що ніколи не змінюється: в Харкові відкрилася виставка Валентини Самойлік

Юлія Гуш  |  Субота, 27 вересня 2014, 14:29
26 вересня в галереї «Костюринський провулок» відбулося відкриття персональної виставки Валентини Самойлік під назвою «Те, що ніколи не змінюється».
Те, що ніколи не змінюється: в Харкові відкрилася виставка Валентини Самойлік

Художниця до цього часу  жила в Криму. Це її перша персональна виставка, яка проходить в Харкові. «Ідея влаштувати виставку виникла спонтанно, – розповіла Валентина Самойлік, – до цього в моїй творчості був довгий період, коли я ніде не виставлялась. В Харкові ще не було жодної моєї персональної виставки. Тут представлені твори, написані за останні два місяця. Її назва виникла тоді, коли я писала ці роботи».

На полотнах зображені звичні багатьом речі та явища, які, на думку художниці, завжди залишаються незмінними:«Вони залишаються. Вони нікуди не діваються. Від них не відштовхуєшся». Це такі теми, як кохання, родина, дитинство, тепло тощо. «Зараз такий складний час. Дуже багато людей не може творити. Так ці події відбиваються на них. Тому в мене з’явився стимул зробити цю виставку позитивною», - розповіла Валентина Самойлік.

Виставка триватиме до 6 жовтня.

Довідка: Валентина Самойлік народилась у 1981 році у В Ялті. У 2007  закінчила Харківську державну академію дизайну та мистецтв відділення «Монументальний живопис». З 2012 – член національної спілки художників України

comments powered by HyperComments