«Сильніше, ніж зброя»: в «Боммері» показали новий фільм про Майдан

Юлія Гуш  |  Неділя, 14 грудня 2014, 18:49
13 грудня в харківському кінотеатрі «Боммер» відбувся показ документального фільму групи «Вавилон‘13» «Сильніше ніж зброя».
«Сильніше, ніж зброя»: в «Боммері» показали новий фільм про Майдан

Фільм розкриває події новітньої історії України, починаючи Революцією гідності і закінчуючи війною на Донбасі. Він складається з коротких документальних записів, до яких також ввійшли кадри оборони Донецького аеропорту.  

Ксенія Косик, голова дистрибуції Вавилону-13: « На даному етапі ми хочемо допомогти тим, чим можемо. А ми можемо знімати фільми самотужки. І завдяки нашим волонтерам та активістам домовлятися з кінотеатрами і влаштовувати такі соціально важливі проекти. Фільм показує з чого почалася революція в Україні. На сьогоднішній день ситуація в країні не змінилася. Вона просто деформується і трансформується. І завдяки таким ініціативам ми можемо якось допомогти. Я маю надію на це. Допомогти розвинути рівень мислення кожної людини в тому ж Харкові. Адже багато людей хотіли б щось змінити. Але при цьому вони тільки скаржаться і розповідають, що все так погано. А ми хочемо своїми вчинками продемонструвати, що щось можна змінити і показати що насправді відбувається в країні.

Це вже 11-й показ фільму «Сильніше, ніж зброя», який проходить в різних містах України. Організаторами заплановано. що з 22 січня фільм можна буде побачити вже на широких екранах. 

comments powered by HyperComments