В галереї «Мистецтво Слобожанщини» презентували «Різдвяний арт-проект» (фото)

Юлія Гуш  |  Середа, 31 грудня 2014, 22:34
30 грудня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбулося відкриття виставки «Різдвяний арт-проект», в якому взяли участь 24 автори.
В галереї «Мистецтво Слобожанщини» презентували «Різдвяний арт-проект» (фото)

Вони представили ціле різноманіття авторських робіт таких видів та жанрів як: живопис, графіка, скульптура та фотографія. Також на виставці можна побачити авторську ляльку та вироби декоративно-ужиткового мистецтва. В ній взяли участь як визнані митці, такі і аматори, частина з яких є дітьми. Всі роботи дуже різні, проте в кожній з них втілились уявлення кожного митця на українські різдвяні традиції.

«Це все всеукраїнська виставка, – розповіла кураторка галереї Віра Лагутіна, – на ній більшою мірою представлені роботи харківських художників. Проект вийшов достатньо цільним. Що його об‘єднує? Це зимовий, різдвяний настрій, віра в чудо та надія на світле майбутнє».

Свої живописні та графічні роботи представили такі художники як: Олександр Вінокур, Леонід Золотарьов ,Сергій Алімов, Наталія Волянюк, Катерина Склярук, Тетяна Балбус, Ірина Заднепряна, Тетяна Шендрик, Ольга Мороз, Олександр Чемоданов, Тетяна Білан, Людмила Савицька, Анастасія Гавришева та Віталій Цюпик. Фотографії – Володимир Оглоблін, Валентина Білоусова та Ігор Лаптев Скульптуру – (Джозеф) Фаршид Элішая Сайяд та Олексій Постульга. Авторську ляльку – Любов Душина та Яна Янчук.

Виставка тикатиме до 17 січня.

comments powered by HyperComments