В «Костюринському провулку» триває виставка «Друзі В КОНТАКТІ» (фото)

Юлія Гуш  |  Неділя, 25 січня 2015, 19:12
В галереї сучасного мистецтва «Костюринський провулок» триває вставка молодих художників під назвою «Друзі В КОНТАКТІ».
В «Костюринському провулку» триває виставка «Друзі В КОНТАКТІ» (фото)

На ній представлено роботи молодих харківських художників –  Ганни Стреляної, Тетяни Нікитенко, Юлії Пастухової, Тетяни Шендрик, Сергія Кондратюка, Станіслава Ільяшенко, Дениса Дермановського та Ганни Тугусової.

«Ця виставка для нас вже стає традиційною, – розповіла арт-директорка «Костюринського провулку» Наталія Нечепуренко, – перша відбулася в 2011 році, коли  молодим художникам було запропоновано виставити тут свої роботи, а гостям – проголосувати за улюбленого автора. По завершенню виставки ми зробили підсумок глядацьких симпатій. Переможець отримав право на виставку в нашій галереї. Тоді переміг Вадим Козаченко».

Цього року також кожен бажаючий має можливість «проголосувати» за улюбленого автора, залишивши під його роботами певну суму грошей. Той, хто набрав більше «голосів» отримає можливість влаштувати свою персональну виставку в «Костюринському провулку». «Зараз дуже важкий час, – продовжила Наталія Нечепуренко, – молодим художникам важко провести персональну виставку в приватній галереї. Тому ми вирішили їм допомогти».

Виставка триватиме до 2 лютого. Після цього буде об’явлено переможця.  

comments powered by HyperComments