В арт-підвалі стартувала виставка «Віч-на-віч» (фото)

Юлія Гуш  |  Середа, 11 лютого 2015, 12:30
10 лютого в арт-підвалі Харківської муніципальної галереї стартувала вставка живопису під назвою «Віч-на-віч».
В арт-підвалі стартувала виставка «Віч-на-віч» (фото)

У виставці взяли участь студенти архітектурного факультету ХНУБА. Всі вони є учасниками майстерні Євгена Світличного, яка була створена 2012 року в стінах навчального закладу. Молодих художників передусім об’єднує бажання вийти за межі академічного стилю і знайти себе в інших напрямках. Як результат роботи майстерні, в 2013 році відбулася виставка «Формалізм» у музейно-виставковому комплексі ХНУБА, а 2012 в галереї сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр» пройшла виставка «Контрапункт».

Даний проект отримав назву «Віч-на-віч». За ствердженням організаторів, він є результатом взаємодії між людьми, які дивилися один одному в очі, намагаючись втілити в картині власне бачення його особистості. Більшість переставлених робіт – портрети, виконані в різних стилях. На виставці також представлені і абстрактні картини.

Загалом у виставці взяли участь такі молоді художники, як Євген Архіпов, Ольга Грічанок, Сергій Давидов, Роза Дегтярьова, Яна Єгорова, Дмитро Легостаєв, Денис Майський, Хатія Наріманідзе, Яна Опалько, Єва Пічахчі, Аліна Середа, Олександр Філь, Оксана Цар, Катерина Червоткіна та Євген Happy.

Виставка триватиме до 21 лютого 2015 року.

 

comments powered by HyperComments