В Харкові стартувала фотовиставка, присвячена Майдану (фото)

Юлія Гуш  |  Середа, 18 лютого 2015, 13:31
17 лютого в Центрі культури і мистецтва стартувала фотовиставка Мстислава Чернова під назвою «Майдан – мужність, воля та біль».
В Харкові стартувала фотовиставка, присвячена Майдану (фото)

Мстислав Чернов був безпосереднім учасником Київського Майдану. Протягом всього часу йому вдалася спіймати та втілити у фотографіях незабутні моменти подій, які відбувалися в Києві з листопада 2013 року по лютий 2014. На виставці представлено майже 50 робіт, які висвітлюють різні аспекти революції – від мирного протесту до смерті та палаючих барикад.

«На цій виставці представлені роботи, присвячені Майдану, – розповів Олексій Самойленко, який того дня презентував роботи Чернова, – подіям, за якими слідкувала вся Україна, весь світ буквально рік тому. Як нам відомо, 20-го числа ми відзначаємо роковини Майдану. Тут кожна фотографія – це окрема історія. Це або доля людини, або просто якась подія. Мстислав Чернов намагався в кожній роботі показати якусь історію. Все це ми можемо побачити на цих знімках».

Сам Чернов зараз працює оператором в міжнародному агентстві Associated press. Він є членом творчого об’єднання PhotoArt, куди входять професійні фотографи Харкова, діяльність яких направлена на розвиток та популяризацію харківської фотографії.

Триватиме виставка до 23 лютого 2015 року. 

comments powered by HyperComments