Другий тиждень трієнале «Четвертий блок» розпочався з подорожі в пекло (фото)

Вероніка Сергєєва  |  Вівторок, 21 квітня 2015, 15:29
20 квітня в галереї галереї «Come in» відкрилася виставка «Inferno», до якої увійшли роботи ілюстратора з Італії Габрієля Дель'Отто. Інформує сайт "Восточний дозор".
Другий тиждень трієнале «Четвертий блок» розпочався з подорожі в пекло (фото)

Габрієль Дель'Отто - відомий італійський ілюстратор, на даний момент він є співробітником європейського бюро видавництва коміксів Marvel. Дель'Отто- художник комікса «Секретна війна», в якому супергерої зібралися для того, щоб перемогти світовий тероризм.

У експозицію, яка відкрилася у рамках трієнале, увійшли ілюстрації до «Божественної комедії» Данте. Мова йде про роботи, створені до пісень з розділу твору, присвяченому пеклу. Це крок до створення об'ємнішого проекту - повна ілюстрація усіх пісень «Божественної комедії».

«На виставці ви можете побачити дев'ять ілюстрацій, дві з них до однієї і тієї ж пісні, тому можна приблизно представити, який маленький крок ця виставка, але, проте, дуже важливий», - розповідає один з організаторів виставки Борис Филоненко.

Трієнале «Четвертий блок» цього року проходити під загальним гаслом «Знову побачити зірки», узятим з «Божественної комедії» Данте Аліг’єрі.

«Цей фестиваль об'єднаний загальною фігурою - фігурою Данте Аліг’єрі, яка може допомогти нам зрозуміти, що нам робити в таких ситуаціях», - коментує Борис Филоненко.

22 квітня в галереї «Come in» відбудеться зустріч з Габрієлєм Дель'Отто, а також з Франком Нембріні, який планує коментувати «Божественну комедію». Франко разом з Габрієлєм планують створити загальну книгу, початок якої є присутнім в галереї.

Виставка продовжиться до 30 квітня. Вхід - вільний.

comments powered by HyperComments