«Герої не вмирають». У Харкові відбудеться показ кінострічки на честь Дня Гідності та Свободи

Понеділок, 16 листопада 2015, 12:43
До дня Гідності і Свободи у четвер, 19 листопада, у кінотеатрі «Київ» о 18.00 на численні прохання патріотів України відбудеться єдиний показ документального фільму «Герої не вмирають».
«Герої не вмирають». У Харкові відбудеться показ кінострічки на честь Дня Гідності та Свободи

Ця кінострічка про життя і смерть трьох харків’ян - Владислава Зубенка, Євгена Котляра і Юрія Паращука, які загинули за свободу та незалежність України під час розстрілу Небесної Сотні 20 лютого 2014 року.

Міська влада проігнорувала вимоги рідних і громадськості та відмовилася називати іменами Героїв Небесної Сотні харківські вулиці. Прем’єра фільму з двома аншлагами пройшла у жовтні в кінотеатрі ім. Довженка, але тоді з різних причин багато городян не змогли потрапити на сеанс. Тепер вирішили показати його біля місця, де півтора роки тому відбувся теракт у Харкові, який забрав життя чотирьох патріотів. До другої річниці вибуху біля Палацу Спорту планується встановити тут пам’ятник, а наразі увіковічать всіх, хто загинув за Гідність і Свободу, фільмом, який не залишить нікого байдужім. Вхід вільний. Запрошуються всі бажаючі.

Четвер, 19 листопада, кінотеатр «Київ». Жовта зала. (ст.метро Маршала Жукова, вул. бульвар Юр’єва. Початок фільму о 18.00.

comments powered by HyperComments