Дивовижний вокал Руслани, гумор від «95-го кварталу» та «віджигання» рокера Скрипки. У Харкові відбувся благодійний концерт (фото)

Четвер, 17 грудня 2015, 17:47
Руслана бігала по залу, її вокал та енергетика були вищі всіх похвал, артисти з «95-го кварталу» та повітряні акробати були на висоті, а Скрипка та його хлопці «віджигали». Скрипка стрибнув на глядацьке крісло поряд зі мною, аби висловити своє схвалення, я ж показав йому «козу». Реакція рокера була миттєвою: він зняв з мене окуляри , і частину пісні проспівав у них, - такі враження від благодійного концерту, що 16 грудня відбувся у Харкові з нагоди Святого Миколая, висловив на своїй сторінці у ФБ глядач Тарас Тарасов.
Дивовижний вокал Руслани, гумор від «95-го кварталу» та «віджигання» рокера Скрипки. У Харкові відбувся благодійний концерт (фото)

У Харкові напередодні Святого Миколая Руслана Лижичко, Олег Скрипка, ВВ та артисти «95-го кварталу» влаштували цілих два благодійні концерти.

Перший концерт пройшов вдень. Його влаштували для дітлахів, чиї батьки загинули в АТО. Співачка Руслана Лижичко під час виступу запросила малечу на сцену, аби діти мали можливість виступити разом з нею. За її переконанням, це лише незначна частка того, що можна зробити для цих дітлахів.

Під час прес-конференції після співів Руслана відзначила, що змінити країну можна лише своїми власними руками. На її думку, дуже важливо допомагати волонтерам в їх роботі. Не менше розважав дітей і Олег Скрипка, він був наче справжній аніматор. Артист нагадав, що весна не за горами, тому виконав однойменну пісню.

Ввечері відбувся другий концерт. Ті ж артисти виступали, але вже для дорослих. Усі гроші від продажу квитків (вартість їх була від 250 до 1500 грн) планують витратити на допомогу родинам вояків.

«Виступали Руслана, Скрипка, ВВ, артисти із 95 квартала, і сміливі люди, які виробляли гімнастичні вправи високо на сценою. Концерт вдався! Руслана бігала по залу, її вокал та енергетика були вищі всіх похвал, хоча її музиканти поступалися навіть третьому ешелону харківського музичного «молодняка» в усьому. Особливо вразила «убогость» аранжировки гітариста. Іншими словами, у Руслани є спосіб посилити музичну частину  свого шой, змінивши лабухів на музикантів, якщо не буде жадібною. Артисти з «95-го кварталу» та повітряні акробати були на висоті, а Скрипка та його хлопці віджигали. Скрипка стрибнув на глядацьке крісло поряд зі мною, аби висловити своє схвалення, я показав йому «козу». Реакція рокера була миттєвою: він зняв з мене окуляри , і частину пісні проспівав у них», - написав враження від концерту на своїй сторінці у ФБ глядач Тарас Тарасов.

Що ще дуже здивувало оповідача Тарасова, так це те, що безпосередньо перед сценою було місце, куди привезли на візочках воїнів АТО – людей з особливими потребами. За словами оповідача, «знаходитися поряд з ними на веселому заході (нехай і благодійному) якось було не по собі. Ми ж бо ніколи не бачили молодих, енергійних хлопців, ні діабетиків, ні алкоголіків і наркоманів, а саме, здорових хлопців без ніг. Суспільство має ними займатися, ми вже зрозуміли, що від цього нашого Уряду нічого не добитися, виходить, ми просто маємо вигризати з горла у них пандуси, протези, квартири та авто, а також всезагальний респект та «уважуху»».


 

comments powered by HyperComments