Викладачі художніх шкіл презентували свій «Різдвяний подарунок Слобожанщині» (фото)

Юлія Гуш  |  Четвер, 24 грудня 2015, 17:46
24 грудня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» стартувала вже п’ята ювілейна виставка під назвою «Різдвяний подарунок Слобожанщині».
Викладачі художніх шкіл презентували свій «Різдвяний подарунок Слобожанщині» (фото)

На ній представили свої роботи викладачі художніх шкіл та художніх відділень шкіл естетичного виховання Харківщини. Загалом, на виставці можна побачити 40 робіт від 37-ми художників. Всі вони об’єднані однією «зимовою» тематикою, де відображене бачення митців зими, Різдва та Нового року. Сама виставка не тільки створює відповідний святковий настрій, а ще й демонструє професійний рівень та різноманіття технік самих учасників.

З точки зору організаторів, ця виставка є важливою стороною педагогічної роботи художників, їх самореалізації та самоствердження. Адже таким чином вони демонструють свої творчі досягнення та отримують мотивацію для свого подальшого розвитку.

В межах виставки запланована низка різноманітних культурних заходів: таким чином, 12 січня о 17:00 відбудеться лекція з з теми  «Художній процес в Україні 1960 - 1980-х років. Частина 2: Оновлення художньої мови ». Читатиме її мистецтвознавець Вікентій Пухарев. 14 січня в 17.00 пройде лекція Андрія Козки з теми: «Теорія голографічного всесвіту» з циклу лекцій «Україна невідома». А 15 січня о 17.30  відбудеться музично-поетичний вечір за участі Лариси Французової та Валентини Приходько.

Фоторепортаж

comments powered by HyperComments