В Харкові відбудеться благодійний бал «Різдвяна історія»

Юлія Гуш  |  Четвер, 14 січня 2016, 15:08
Сьогодні в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція, присвячена майбутньому благодійному заходу.
Сергій Решетняков

Про це розповів організатор благодійного балу «Різдвяна історія» Сергій Решетняков. «Ідея полягає в тому, щоб трохи просунити самі бали та культурні заходи у вигляді історичних танців в Харкові, – зазначив він, – так як це трохи починає популяризуватися. У нас в Харкові є дві школи історичного танцю. Одну з них представляю я. Це студія «Альбіон». Ми цей бал організовуємо у співробітництві з дніпропетровською студією «Відлуння». Ідея також полягає в тому, щоб люди не тільки потанцювали, послухали живі виступи наших співаків, отримали різноманітні новорічні подарунки, а ще зробили благодійні внески, які згодом підуть на культурний розвиток дитячих будинків».

Сам бал відбудеться 16 січня. Вхід платний, проте для студентів та переселенців передбачені знижки. На балу будуть виконуватися танці середини ХІХ та початку ХХ століття. Наявність історичних костюмів зовсім не є обов’язковою, проте всі відвідувачі мають дотримуватися певного дрес-коду. Для жінок це вечірня сукня, для чоловіків – чорний офіційний костюм.

Сергій Решетняков зізнався, що на даний момент організаторам не вистачає спонсорських коштів для виплати оренди приміщення. Тому виручені з продажу запрошень гроші спочатку підуть на оплату залу. Всі інші кошти будуть направлені на закупівлю інтелектуальних ігор та матеріалів для чайної церемонії вихованцям дитбудинків. Заплановано, що таким чином організатори зможуть проводити там інтелектуальні, освітні та танцювальні заходи. 

comments powered by HyperComments