Харків'янам розкажуть про замки і фортеці України

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 3 травня 2016, 14:04
Обласний центр культури і мистецтва відкриває незвичайний проект «Дивовижна країна: історії та легенди замків України».
Харків'янам розкажуть про замки і фортеці України

Україна – красива, загадкова та багата на історичні події країна. Перед відвідувачами  предстануть пам’ятки давніх часів, що стали свідками буремних історичних подій чи трагічних сторінок життя людей – величні замки та могутні фортеці. Під час  роботи проекту можна скористатися можливістю зануритися у світ величних замків, могутніх володарів та прадавніх легенд,дізнатися як в Україні виникають фортифікаційні споруди,отримати унікальні знання з оборонного будівництва, озброєння, одягу та способу життя староукраїнської шляхти.

Відвідувачі побачать крізь призму часу хто жив в українських замках та розкриють криваві таємниці і жахливі легенди мовчазних твердинь. Це дійсно прекрасна можливість доторкнутися до подій, інтриг та пристрастей, що відбувалися за похмурими замковими мурами.

 Відкриття проекту відбудеться 05 травня 2016 року о 16.00, працювати він буде рівно місяць до 4 червня 2016 року. Обласний методичний центр знаходиться за адресою вул. Пушкінська, 62, Години роботи виставки - з 10 до 17.

comments powered by HyperComments