Фестиваль «NonStopMedia» підтримає «молоде» мистецтво

Субота, 4 червня 2016, 10:57
У Харкові проходить конкурс на участь у фестивалі «NonStopMedia», який дасть молодим художникам можливість презентувати власні мистецькі проекти.
Фестиваль «NonStopMedia» підтримає «молоде» мистецтво

Нещодавно в галереї «VovaТanya» відбулася зустріч з кураторами, представниками галерей-партнерів та лауреатами минулого фестивалю «NonStopMedia», які розповіли про умови даного конкурсу та можливості, які він надає переможцям. Адже ті художники, які пройдуть відбір, зможуть презентували свої проекти в найпрестижніших галереях України. А один переможець отримає нагоду поїхати до Польщі та презентувати свою творчість в мистецькій галереї «Арсенал».

«NonStopMedia цікавий тим, що дає змогу реалізувати проекти художникам-початківцям, – розповіла Марина Конєва, кураторка фестивалю, – його мета – підтримувати молодіжне мистецтво, стимулювати художників і надати платформу для комунікації молодих митців з їх оточенням. Це, власне, важливо для підтримки культурних процесів в Україні. І для того, щоб молоді люди змогли себе реалізувати, знайти свій профіль. Фестиваль показує, що нам це вдається».  

Фестиваль «NonStopMedia» проводиться з 2003 року. Він не тільки надає підтримку молодим художникам, а й служить певним стартовим майданчиком для самореалізації та розвитку їх мистецької кар’єри. У конкурсі візьмуть участь молоді митці віком від 16 до 30 років, які працюють у найрізноманітніших техніках. Заявки на участь у конкурсі приймаються до 15 червня.

comments powered by HyperComments