Ніч для музики та поезії

Субота, 4 червня 2016, 12:10
У Харкові відбулася «Ніч поезії», яка була повністю присвячена творчості, літературі та музиці.
Ніч для музики та поезії

Захід, організований харківською Фундацією регіональних ініціатив, у першу чергу адресований молодим авторам, які бажають поділитися власною творчістю з оточуючими. Всю ніч вони провели за читанням власних творів, виконанням музичних композицій та участю в літературних змаганнях. І все це – у режимі нон-стоп.

Валерія Головачова: «Ми проводимо ніч поезії вже вдруге. Для того, щоб показати, що молодь у Харкові хоче дійсно культурно проводити час. Щоб показати, що можна провести цілу ніч з літературою, музикою і без будь-який зайвих речовин. І отримати від того задоволення. Всі учасники пишуть власні твори. Хтось уже друкувався, хтось тільки починає писати і розвиватися».

Тетяна Бокова: «Цей захід привертає увагу до молодих харківських талантів. І не тільки харківських. Бо студенти, які навчаються у Харкові, приїхали з різних куточків України. Вони пишуть поезію, прозу. Також пишуть свої пісні. І наш захід створений для того, щоб вони змогли поділитися своєю творчістю та послухати інших».

Загалом, такий захід, як «Ніч поезії», є прекрасною альтернативою більш «типовим» п’ятничним розвагам. Адже він дає не тільки можливість добре провести час у компанії однодумців, а й виразити себе за допомогою творчості та поділитися своїми здобутками з іншими.

comments powered by HyperComments