"Просто акварель". Відкрилася нова виставка Володимира Григорова

Тетяна Зарубіна  |  Четвер, 7 липня 2016, 22:21
Виставка робіт харківського живописця, графіка, аквареліста Володимира Григорова «Просто акварель » проходить в стильному просторі кафе "Бариста".
"Просто акварель". Відкрилася нова виставка Володимира Григорова

У Паризьких салонах існує модний напрямок в акварелі - «a La Gree».Ця назва вийшло з трьох перших букв, якими підписує свої роботи художник Володимир Григоров: ГРІ ... Вишукані соковиті кольори його акварелей немов би занурюють у світ краси та спокою. Пастельні відтінки передають усю красу пейзажів, зображених з великою майстерністю. Художник запрошує усіх бажаючих насолодитися роботами, які гармонійно вписалися у інтерьер кавярні "Бариста" на вулиці Тринклера, 2.


Володимир Григоров - харків'янин, майстер акварелі, все своє творче життя присвятив цій складній техніці. Нинішня виставка - творчий звіт за багаторічну працю, де самобутність і майстерність володіння технікою об'єднані з глибоко ліричної нотою звучання пейзажів. В експозиції представлені роботи, які художник створив за усі роки творчості, є твори, які він писав в 1960 роках, і акварелі, які він створив за останні декілька років.

comments powered by HyperComments