Харків'ян  запрошують на Авіафестиваль у Коротичі

Тетяна Зарубіна  |  Середа, 10 серпня 2016, 11:52
27 і 28 серпня на аеродромі «Коротич» під Харковом пілоти продемонструють вищий пілотаж
Харків'ян  запрошують на Авіафестиваль у Коротичі

З 11.00 до 19.00 - два дні поспіль - для харків'ян і гостей регіону польоти виконають кращі авіатори країни. Буде присутня як поршнева, так і реактивна техніка. Більше 10 типів літаків малої авіації, серед яких - Як-52, Як-18Т, ХАЗ-30, Ан-2, Су-31, F15F, Ан-28, раритетний По-2, а також вертоліт Alouette і єдина в Україні пілотажна пара вертольотів - МІ-2.

Спеціальний номер програми - виступ єдиної в Україні пілотажної групи - Харківського аероклубу - на реактивних літаках Л-29 - «Дельфін»: пара Л-29 з димами кольорів національного прапора!

На глядачів чекає Індивідуальний і груповий пілотаж, показові стрибки спортсменів-парашутистів, а також унікальне видовище - формація з різноманітність авіаційної техніки.Більше 8 літаків одночасно пройдуть строєм, продемонструвавши злагодженість польоту.

На гостей свята чекає не тільки драйв від споглядання, а й можливість доторкнутися до хмар - будь-який бажаючий зможе як зробити стрибок з парашутом в тандемі з інструктором, так і здійснити мрію - піднятися вгору під час ознайомчого польоту і насолодитися красою неба на одному з літаків аероклубу.

Протягом двох днів на території аеродрому для гостей будуть організовані зони відпочинку і розваги, приємна музика, а також коментування того, що відбувається в небі. Головний приз для учасників лотереї -полет на реактивному літаку.

comments powered by HyperComments