"Україна - це ми": на честь Дня Незалежності в Харкові відкрилася патріотична фотовиставка

Вівторок, 23 серпня 2016, 17:06
В "Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва" працює фотовиставка «Україна - це ми», присвячена Дню Прапора України та 25-й річниці Незалежності України.
"Україна - це ми": на честь Дня Незалежності в Харкові відкрилася патріотична фотовиставка

"На честь 25-річчя Незалежності України Харківська "Солідарність" відкрила фотовиставку "Україна - це ми". Спасибі всім, хто брав участь", - написав прес-секретар БПП "Солідарність" Владислав Калюжний на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його інформацією, у фотоконкурсі брали участь як професійні фотографи, так і фотографи-аматори. Усього було подано 320 робіт, автори яких - жителі всіх районів Харківщини.

"Україна, насамперед, – це наш український народ — сильний, витривалий, колоритний, щирий та талановитий, його багата героїчними подіями історія та культура. Частина цієї краси та різноманітності, народного колориту буде представлена  в  світлинах: патріотичні заходи, українська природа, затишні куточки сіл, туристичні пам’ятки Харківщини та інші", - повідомляють у Центрі.

Виставка проходитиме  до 2 вересня в "Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва".

Час роботи: з 10.00 до 17.30. Вихідні:  субота, неділя. Адреса:  м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 2-го поверху.

Нагадаємо, 18 серпня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбулася презентація арт-проекту «Ми – українці!», присвяченого 25-й річниці з Дня Незалежності.

comments powered by HyperComments