Доброчинний Квітка-фест. До школи готові

Понеділок, 29 серпня 2016, 08:50
У Харкові завершився доброчинний фестиваль, направлений на допомогу дітям-переселенцям.
Доброчинний Квітка-фест. До школи готові

Літературно-музичний Квітка-фест мав на меті зібрати все необхідне канцелярське приладдя для дітей-переселенців. У програмі – концерти, театральні постановки та поетичні читання. Квитком на всі ці заходи була купівля необхідної для школи канцелярії.

«Цьому фестивалю вже два роки, – розповіла Ганна Кисельова, організаторка Квітка-Фесту, – минулого року він був організований стихійно. Адже тоді виникла така проблема, як нестача канцелярського приладдя у дітей-переселенців. І у тих, що були тут, і у тих, що були в «сірій зоні». Ми достатньо швидко організували п’ятиденний музично-літературний фестиваль, який повністю справдив наші сподівання. Ми тоді зібрали достатньо грошей і канцелярського приладдя».

Завершився Квітка-фест концертом, який пройшов в Літературному музеї. Тоді відбувся виступ двох музиканток, що виконали пісні у різних жанрах – Люцини Хворост та Агати Вильчик

«У цьому році проблема не тільки залишилася актуальною, а ще, на наш превеликий жаль, навіть загострилась, – зазначила Ганна Кисельова, – через це було вирішено повторити фестиваль. Він тривав чотири дні на декількох локаціях. Була і музика, і література, і вірші та проза. А сьогодні останній день. Завдяки небайдужим харків’янами, ми зібрали достатньо канцелярії. Також нам достатньо накидали грошей до скриньки».

comments powered by HyperComments