У Харкові відкрився міжнародний телефестиваль

Середа, 21 вересня 2016, 17:52
21 вересня у Харкові стартував VIII Міжнародний дитячий телевізійний фестиваль «Дитятко».
У Харкові відкрився міжнародний телефестиваль

Він зібрав майже 200 учасників.

В цьому році до фінального туру потрапили 117 робіт з 33 країн світу, серед них роботи 46 дитячих телестудій з 20 областей України.

«1285 робіт, надісланих авторами з 89 країн, боролися за право увійти до конкурсної програми VIII Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю" Дитятко ". З огляду на загальний високий рівень фільмів і програм, які надійшли до оргкомітету, вибрати ті, які потраплять в кінозали і будуть боротися за перемогу , стало дуже складним і відповідальним завданням», – зазначив засновник фестивалю, голова Харківської облради Сергій Чернов.

Організатори підкреслили, що учасників фестивалю очікують яскраві і насичені дні, наповнені творчими зустрічами, тренінгами, презентаціями, переглядом і обговоренням конкурсних робіт, цікавим дозвіллям і спілкуванням з дітьми, які створюють теле- і радіопродукції в інших регіонах.

У програмі фестивалю – майстер-клас режисера і продюсера Володимира Морозова на тему ігрового кіно і режисера Наталії Морозової про акторську майстерність. Режисер Олександр Онуфрієв розкриє таємниці пітчинг. Мистецтвом перевтілення з дітьми поділиться шоу-театр «А от і ми». На запитання учасників відповість директор Міжнародного дитячого кінофестивалю KINEKO Мітсуі Тахира. А також будуть поради від українського медіаексперта і ведучого Андрія Куликова, документаліста і сценариста Сергія Буковського, редактора телепрограми і актриси Дарини Кобякова, художника-аніматора Дар'ї Пушанкіної.

comments powered by HyperComments